Folasaga o moligao manogi ma fautuaga mo le faʻaaogaina o moligao

O moligao manogi e patino i se ituaiga moligao taulima, e eseese o latou foliga ma e mafai ona faia i le toetoe lava o lanu uma e pei o talosaga a tagata faatau.

Ae mo a tatou moligao oloa, o le tele oi latou o loʻo i ai suauʻu faʻapitoa o laʻau masani, faʻamalo le manogi lelei aʻo mu, ma e iai aʻafiaga o le tausiga matagofie, neura faʻamafanafana, faʻamamaina le ea ma faʻaumatia le manogi uiga ese.Ona o le ese'esega o mea tau tautoga ma le gaosiga o tekinolosi, o le tau o moligao manogi e masani lava o le a maualuga atu nai lo moligao susulu malamalama masani.

E fautuaina e tu'u ni nai mataua o le lavender po'o le jasmine suau'u taua i totonu o le vai a'o fa'afefe i totonu o le ta'ele, pe fa'amumu moliga'o manogi i tafatafa, o a'afiaga o le malolo o le a ofoofogia.

O moligao manogi e mafai ona tuu i totonu o le pusaaisa mo le silia ma le itula a'o le'i tutuina e fa'agesegese ai le vevela.Ina ia puipuia le ola tautua o moligao manogi, fa'aoga se kilipa fao po'o se seleulu e kiti ai le vavae o le moliga'o ma tipi le umi i le tusa ma le 3/4 a'o le'i tutuina.O le mea lea o le a faʻaitiitia ai le mumu ma mafai ona faʻateleina le taimi mu o moligao.


Taimi meli: Sep-27-2021